Borri

cégismertető


A Borri nyolcvan éves tapasztalattal rendelkezik a szünetmentes energiaellátó rendszerek és megoldások fejlesztésében, gyártásában és szállításában.
Az olaszországi székhelyű, több mint 20 000 m² gyártóterülettel és nagyteljesítményű tesztterülettel rendelkező Borri a tapasztalataira és a multidiszciplináris kutatásaira és fejlesztéseire támaszkodva törekszik ügyfelei átfogó kiszolgálására.
A Borri mind az öt kontinensen jelen van, leányvállalatokkal működik Kanadában, az Egyesült Államokban, az Egyesült Arab Emírségekben, Indiában és Malajziában, mindenütt egy olyan forgalmazói hálózattal, amely az ügyfelek teljeskörű támogatására hivatott.

Történelem

A Borrit ipari elektronikai eszközök gyártására alapította Ernesto Borri 1932-ben. Azóta is folyamatosan tervezik a magas minőségű elektronikai energiaellátó rendszereket. 
2005-ben a Borrit helyi vállalkozók egy csoportja szerezte meg, akik előzőleg a cégnél töltöttek be kulcspozíciókat.
2014-ben, a termékkínálat és a piaci pozíció erősítése érdekében a Borri S.p.A. egyesült az energiaellátási megoldásokra szakosodott Astrid Energy Enterprises S.p.A.-val.
A Borri folyamatosan növeli az eladásait és a nyereségét, és jelentős összegeket fordít a kutatás fejlesztésre, , valamint a világ számos országában található helyi támogató és szolgáltató szervezetek fejlesztésére, ezzel is erősítve nemzetközi pozícióját.

Mérföldkövek

  • ​Több mint 80 éves tapasztalat az energiaátalakítás terén
  • Magasan szintű egyedi tervezés
  • Tapasztalt felső vezetőkből és fiatal szakemberekből álló multidiszciplináris K + F-csoport
  • 20 000 m2-es olaszországi gyár, az UPS gyártására és tesztelésére
  • Világszerte 1000-nél több telepítés kritikus alkalmazásokhoz

Küldetés

Szenvedélyes elkötelezettség az ügyfelek folyamatosan változó igényeinek megfelelően tervezett és testreszabott legmodernebb, energia- és költséghatékony energiaellátási megoldások mellett.

Vízió

Biztosítani az adatok megbízható elérését, valamint a gyártási folyamatok folytonosságát, akár mostoha környezeti körülmények között is, rugalmas, energiatakarékos, a globális felmelegedés csökkentéséhez hozzájáruló megoldásokkal.

Értékek

A társaság célja, hogy hosszú távú értéket teremtsen az ügyfelek, az alkalmazottak és a részvényesek számára a kiválósághoz való elkötelezettség, az etikus menedzsment, az iparági vezető technológia fejlesztése, valamint a folyamatosan javuló ügyféltámogatás révén.