BPS Kft. cégismertető

BPS Kft. - A szünetmentes biztonság

Cégünk, a BPS Kft. a szünetmentes áramforrások (UPS-ek) egyik legnagyobb hazai forgalmazója és szervize, mely 2019-ben 1,37 milliárd forint árbevételt ért el.
Több mint kétezer elégedett ügyfelünk között kis és nagyvállalatok, államigazgatási szervezetek és privát cégek, magyar és multinacionális vállalkozások egyaránt megtalálhatóak.


Az 1992-es alapítás óta változatlan meghatározó tulajdonosi körrel működünk.

Alapító tulajdonosaink – akik mind a mai napig aktívan részt vesznek a cég vezetésében - a XX. század végén egyre inkább jelentkező szünetmentes áramellátás iránti igény kielégítésére hozták létre a céget.
 
Az indulásnál a finn FISKARS csúcsminőségű termékeivel léptünk piacra. A kezdeti kedvező tapasztalatok után hamarosan elnyertük a FISKARS UPS-ek kizárólagos magyarországi forgalmazásának és szerviz képviseletének jogát.  A finn kapcsolat révén jött a lehetőség az ipari bútor üzletág kiépítésére: a Treston (korábban Sovella, előtte GWS) termékeinek hazai képviseletét 1997 óta látja el cégünk.
 
Több fúziót követően a FISKARS márka az Eaton cégcsoporthoz került. A névváltások ellenére az innovációs központ, és a prémium 3 fázisú UPS berendezések gyártása továbbra is maradt Espoo-ban. Az Eaton, mint a világ egyik legnagyobb gyártója, azóta is folyamatosan fejleszti a globális piacra készülő termékkínálatot. A világ több pontján található gyárakban készülnek a komplett energiaellátó és elosztó rendszerekhez szükséges berendezések.
 
A 2000-es évek elejétől a hazai piacon egyre erősebb igény mutatkozott a belépő szintű szünetmentes áramforrások iránt, ezért a tulajdonosok több gyárat is felkerestek Kínában, majd ezt követően 2013-ban közvetlen forgalmazói megállapodás jött létre az egyik legnagyobb gyártóval, a Kstar-ral.

 
A kínálat bővítése érdekében a csúcsminőség és a belépő szint közé kerestünk egy európai gyártót. A minőségi és logisztikai szempontokat figyelembe véve az olasz Borri gyár lett az optimális választás, melynek 2017-ben kereskedelmi és szerviz partnere lettünk. 
***

A szünetmentes áramforrások lelke az akkumulátor, aminek biztosítására több hazai forgalmazóval van együttműködési megállapodásunk. Ezek keretében a legtöbb prémium, illetve felső közép kategóriás akkumulátort tudjuk szállítani az UPS-ek mellé.
***
 
A hazai UPS piac legnagyobb szervezeteként a fenti termékpalettából a megfelelő választást segíti szakértő értékesítő csapatunk, amely az igények felmérésétől a projektek menedzseléséig áll ügyfeleink rendelkezésére. Legtöbb kollégánk felsőfokú végzettséggel és több éves szakmai tapasztalat rendelkezik, a csapat tagjai átlagban több, mint 10 éve dolgoznak cégünknél.
Az üzembe helyezést, karbantartást és az esetleges javításokat 12 fős szerviz csapatunk biztosítja az ország teljes területén. Kiemelkedő minőségű szolgáltatásainkra garancia: 
  • szervizmérnök kollégáink rendszeres gyári képzései
  • százmilliós csere UPS és alkatrészkészlet
  • korszerű munkaeszközök, műszerek és IT infrastruktúra 
  • jól átgondolt minőségirányítási rendszer, támogató cégkultúra

 

A fentiek teszik lehetővé, hogy – az országban egyedülálló módon - 8 órán belüli hibajavítás tudunk vállalni. A vevői igényeknek megfelelően a szolgáltatásainknak ma már része az UPS-ek teljes villamos környezetének kiépítése (elosztó szekrények gyártása, kábelezés, stb.).

Cégünk bázisa Nagytarcsán található – a saját tulajdonú, új építésű telephelyet 2017 februárjában vettük birtokba. Egy épületben kapott helyet az irodák mellet a szerviz, a gyártóműhely és az országos áruforgalmat kiszolgáló raktár. Az M0-ás körgyűrű közelsége lehetővé teszi, hogy az ország bármely részét gyorsan elérjék a kereskedő és a szervizes kollégák. 
 

Forduljon hozzánk bizalommal!

BPS Kft.
A szünetmentes biztonság