Ingenio Max 200-600 kW

 A megbízható nagy teljesítményű UPS

A Borri Ingenio Max alacsony összköltséget (TCO) biztosít, magas hatásfok és kompakt kialakítás mellett. Fenntartható, megbízható és kiváló minőségű szünetmentes áramellátást biztosít minden kritikus adatközponti alkalmazáshoz, egészségügyi, pénzügyi, ipari, építési és szállítási területen.

Nagy teljesítménysűrűség és hatékonyság
A nagy energiasűrűségű kialakításnak köszönhetően minimális helyigényük van a 200 - 600 kW-os berendezéseknek, melyek 6 egységig párhuzamosíthatóak. A háromszintű zöld konverziós technológiának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságot biztosítanak mind online kettős konverziós, mind Eco módban.

Fenntartható és felelősségteljes

A fenntartható megoldások középpontjában a felelős tervezés áll: a hatékonyságtól a tartósságig, az egyszerű karbantartástól a felelős alkatrészválasztásig. Az Ingenio Max sorozat független ellenőrzési folyamaton megy keresztül, amely a termék életciklusának minden szakaszában értékeli a környezeti hatásokat. A termékkörnyezeti profil nyilatkozat (PEP) elérhető a Borri honlapján.

                           90,1%                                               33%  
                               ÚJRAHASZNOSÍTHATÓSÁG                                    ANYAG A KÖRFORGÁSOS GAZDASÁGBÓL


Rugalmas és megbízható tartalék áramforrás
Hozza ki a legtöbbet a Li-ion akkumulátor technológiából az Ingenio Max segítségével a legmagasabb rendelkezésre állás érdekében a legkritikusabb alkalmazásokban, például adatközpontokban.