Az Erste Banknál a BPS Kft. által kínált UPS-ekkel valósítjuk meg a szlogenükben is szereplő szünetmentes biztonságot.
Kapcsolatunk a BPS-sel régre nyúlik vissza, és mára elmondhatjuk, hogy jó döntés volt őket választani. Az UPS-ek valóban azt nyújtják, amit ígértek és a csatolt szolgáltatásokkal is maximálisan elégedettek vagyunk.
Varga Tamás
IT infrastruktúra osztály vezetője

Erste Bank Hungary Zrt.

A BPS Kft. munkatársai készségesen és rugalmasan álltak minden kérdésemhez. A cég szervizeseinek szaktudása vitathatatlan. Nagyon elégedett vagyok a kapott szolgáltatásokkal, a BPS Kft-vel. Külön köszönöm a kereskedőjük figyelmességét!
Prekopcsák Tamás
ügyvezető igazgató

Pécsi Tudásközpont

Az újonnan kialakításra került szerverszobánk védelmét ellátó UPS rendszer kiépítésével a BPS Kft-t bíztuk meg, mert mind az ajánlati oldalon, mind a szakmai felkészültség oldalán ők tudták számunkra biztosítani azt, amire cégünknek szüksége volt. Az elmúlt évek jó tapasztalatai alapján nem volt kérdés, hogy ismét is a BPS Kft-t kérjük fel a szerverszobánk további fejlesztésével kapcsolatban.
Rózsa Gábor
IT Operations Manager

XAPT Hungary Kft.

Jó döntést hoztunk azzal, hogy a BPS Kft-t választottuk beszállítónknak. Rugalmasan kezelték a felmerült egyedi igényeinket, a megrendelés és a kiszállítás folyamata is zökkenőmentesen zajlott le. Szívesen dolgozunk Önökkel együtt a jövőben is.

Harman Professional Kft.