Minőségpolitikai nyilatkozat

Célunk egy gazdaságilag szilárd és sikeres vállalkozás fenntartása és továbbfejlesztése tevékenységünk minden területére kiterjedő piacvezetői törekvések megvalósításával.

A „MINŐSÉG” fogalma számunkra többet jelent a termékek és szolgáltatások minőségénél, a vevői igényeknek való megfelelésnél vagy a beszállítókkal szembeni elvárásoknál.
A minőségirányítást olyan vállalatvezetési filozófiának tekintjük, amellyel üzleti kiválóságunk megvalósítható.
Elsődleges küldetésünknek tekintjük az ügyfeleink igényeinek magas szintű kiszolgálását a társaság valamennyi tevékenységi területén. Ennek érdekében:

  • folyamatosan fejlesztjük az általunk forgalmazott termékek körét és a szolgáltatásaink minőségét az ügyfeleink által megfogalmazott elvárások figyelembe vételével.
  • az általunk forgalmazott termékek és nyújtott szolgáltatásaink kapcsán az alkalmazható követelményeket teljesítjük.
  • kiemelt figyelmet fordítunk a minőségirányítási rendszerünk továbbfejlesztésére, hatékonyságának növelésére.
  • vevőinkkel/ügyfeleinkkel hosszú távú kapcsolat fenntartására törekszünk, személyre szabott, szakértő támogatást kínálunk.
  • folyamataink kialakítása során figyelembe vesszük a szabványos minőségirányítási rendszer követelményeit. Az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő és független fél által tanúsított minőségirányítási rendszert működtetünk.
  • folyamataink fejlesztése során építünk munkatársaink, ügyfeleink, partnereink és beszállítóink észrevételeire, véleményére, javaslataira.
  • folyamatosan figyelemmel kísérjük a szakma fejlődését és a piaci igényeket.
  • az oktatási tevékenység fejlesztésével törekszünk a társasági minőségkultúra szintjének emelésére, biztosítjuk munkatársaink folyamatos továbbképzését és mindent elkövetünk magas fokú motivációjuk és elkötelezettségük fenntartására.

A kitűzött célok elérését a cégvezetés minőség iránti elkötelezettsége és a vezetők a minőségfejlesztő tevékenység irányításában vállalt tudatos szerepe szavatolja.
Meggyőződésünk, hogy az általunk forgalmazott élvonalbeli műszaki termékekhez kapcsolódó szerviz-szolgáltatásainkat kifogástalan minőségben kell megvalósítani. Valljuk, hogy jó minőségű szolgáltatást csak jól szervezett cég tud biztosítani.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a BPS Kft. neve összeforrjon a kiváló minőség, megbízhatóság, pontosság, rugalmasság, igényesség és vevőközpontúság fogalmaival.

 

                                                                                                                     Madár István
                                                                                                                ügyvezető igazgató

Nagytarcsa, 2018.06.01.