Borri INGENIO MAX UPS 200-500 kVA 3/3

A Borri INGENIO MAX alacsony teljes bekerülési költséget (TCO) biztosít nagyon magas hatásfok és kompakt kialakítás mellett, amely megbízható, minőségi, szünetmentes áramellátást biztosít minden kritikus alkalmazási területen. A lehető legalacsonyabb tőkeberuházási és működési költség a Borri által szabadalmaztatott 3-L Zöld konverziós technológiával; az INGENIO MAX a piacon az egyik legmagasabb hatásfokot és az akkumulátor várható élettartamának 100%-át biztosítja feszültség frekvencia független üzemmódban.

3-L zöld konverzió

Online, kétszeres konverziójú, feszültség-frekvencia független működés és akár 97%-os hatásfok elérése a 3-L Zöld konverziós technológiának köszönhetően. Ez a technológia a rendszer nagyobb hatás-fokát és az akkumulátor élettartamának alacsony költségű meghosszabbítását biztosító 3-szintű akkumulátor-inverter alrendszerét kezelő, szabadalmaztatott algoritmusra épül.
Kompakt terület-használat
A Borri INGENIO MAX maximális területkihasználást biztosít a magas teljesítménysűrűségű kialakítás és a könnyű karbantarthatóságot megvalósító teljes körűen szemből hozzáférhető kiépítésének köszönhetően. Nincs szükség oldalsó és hátsó szabad térre a készülék körül, így az egységek közvetlenül az oldal- vagy hátlapukkal összetolva vagy a falhoz tolva is elhelyezhetők. A közös akkumulátoros opció további lehetőségeket kínál az INGENIO MAX Csökkentett TCO
A Borri INGENIO MAX 200 kW és 4 MW közötti tartományban kínál különféle rendszereket, amelyek rugalmas funkcióiknak és bővítményeiknek köszönhetően könnyen tudnak alkalmazkodni a legváltozatosabb igényeihez. A Borri szabadalmaztatott 3-L Zöld konverziós kialakítása magas teljesítmény-sűrűséget biztosít minimális helyen, hogy a felhasználók maximalizálni tudják az adatközpontjaikban elhelyezett rackjeik és szervereik számát.

Kiemelt tulajdonságok

● Nincs hatással a tápoldali infrastruktúrára
● Tökéletes kompatibilitás üzemkritikus védett fogyasztókkal
● A lehető legmagasabb feszültség-frekvencia független hatásfok
● CO2 emisszió csökkentés 
● A lehető legalacsonyabb teljes bekerülési költséglehetőségeit kiterjesztve a kis alapterületű megoldások kialakítására. Az INGENIO MAX

kapcsolatfelvétel
  • Műszaki adatok
  • Jellemzők
  • Dokumentációk
  • Támogatás


*az IEC/EN 62040-3 szabvány szerint

Fő jellemzők és előnyök

● Folyamatos megtakarítások a magas hatásfokú 3-L Zöld konverziós technológiával.
● Teljes értékű névleges leadott teljesítmény (pf=1), az infrastruktúra optimálása kihasználtsága érdekében.
● Tiszta hálózati áram az alacsony bemeneti áram torzítás és a 0,99 bemeneti PF eredményeként.
● Nagyfokú rugalmasság minden típusú fogyasztó számára, teljes névleges üzemű 0,7 sietőtől, 0,4 késleltetett teljesítményleadásig.
● Beépített visszatáplálás-védelem.
● Belső kézi bypass.
● 10’’ színes érintőképernyős kijelző.
● Li-ionos akkumulátor kompatibilitás.
● Lendkerék kompatibilitás.

Webes proaktív karbantartás

Szervizmunkatársaink a Borri szervizközpontjából felügyelik berendezését, és kielemzik az adatokat és a trendeket, és ezek alapján proaktív intézkedési javaslatokkal biztosítják, hogy berendezése mindig a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa.

Figyelmeztetésekkel és riasztásokkal kapcsolatos értesítések

A Guardian Net folyamatosan felügyeli a rendszert, és ha bármely kritikus paraméter meghaladja az előre beállított határértékeket, figyelmeztetést vagy riasztást küld Önnek és a Borri szervizközpontjának egyaránt.
Szervizmunkatársaink kielemzik az adatokat, felkutatják a jelenségek okát, és az ügyfél karbantartási szerződésétől függően elvégzik ez alapján a szükséges intézkedéseket.
Így, amikor a szervizmérnökök a helyszínre látogatnak, már eleve a hibák megoldására felkészülten érkeznek, ezzel is csökkentve az állásidőt és növelve a rendszer rendelkezésre állását.

Állapotjelentések

Az egység paramétereit szervizközpontunk összesíti, és időszaki állapotjelentések formájában elérhetővé teszi az Ön számára is.
Ezáltal átfogó elemzést kaphat berendezéséről és üzemi teljesítményéről, és nyomon követheti a folyamatos távfelügyeleti folyamatokat.

Teljeskörű szerviztámogatás

A Borri szervizmunkatársainak átfogó szolgáltatásával támogatja a kritikus infrastruktúrákat, megnövelve a rendszer rendelkezésre állását, és teljes kényelmet biztosítva a nap 24 órájában. Távfelügyelet és diagnosztika működéskritikus alkalmazások esetén.


Előnyök

Hosszabb üzemidő: A Borri karbantartási szerződése keretében a Guardian Net segítségével szervizmunkatársaink a paraméterek felügyeletével könnyedén gondoskodhatnak rendszeréről, és gyorsan reagálhatnak a rendellenességekre.

Üzletmenet folyamatosságának növelése: A Guardian Net lehetővé teszi rendszere folyamatos felügyeletét, teljes körű tájékoztatást nyújt az üzemi paraméterekről, illetve műszaki javaslatokat, valamint a Borri szervizközpontja által készített jelentéseket jelenít meg, ezzel is növelve rendszere minőségét és megbízhatóságát.

A teljes bekerülési költség csökkentése: A Guardian Net egy helyszínen telepített, 24 órás támogatást nyújtó, virtuális szervizasszisztens, amely felügyeli az összes fontos rendszer paramétert, maximális rendszerteljesítményt biztosít, csökkenti a helyszíni karbantartási igényeket és minimálisra csökkenti a teljes bekerülési költséget kritikus berendezése élettartamának megnövelésével.

Alkalmazások

● Adatközpontok
● Hálózatok és telekommunikáció
● Folyamat automatizálás
● Orvosi berendezések
● Vészhelyzeti és biztonsági rendszerek
● Folyamatos hűtéssegítségéve optimalizálhatja beruházását, több helyet hagyva más, közvetlen bevételt termelő berendezések számára. Pénzt takaríthat meg, és csökkentheti az egyébként UPS terület kiépítésére és karbantartásra fordítandó költségeit.

Borri INGENIO MAX UPS 200-500 kVA 3/3 - dokumentáció

Termékismertető

Borri INGENIO MAX UPS 200-500 kVA 3/3 - támogatás

További információkért kérjük, keresssen bennünket a következő elérhetőségek egyikén:
BPS Kft.