Borri UPSaver 3vo Modular UPS 21MW-ig

Az UPSaver® és az UPSaver® 3vo komplett, nagyon nagy hatékonyságú, többfunkciós és teljesen adaptálható energiavédő rendszer. A rendszer rugalmasságát olyan energiamodulokkal érik el, amelyek mind az önálló egységeket, mind a moduláris rendszereket konfigurálhatják.
Az UPSaver® állandó energiatakarékos rendszer, amely folyamatosan figyeli a hálózatot, garantálva az adatközpont magas minõségû energiáját minimális energiafelhasználással.

- A maximális hatékonyság 99,5%
- Moduláris képesség, elérhetőség és méretezhetőség 12,8 MW-ig (UPSaver) és 21 MW-ig (UPSaver 3vo)
- Nagy rendszerbővíthetőség
- Csökkentett karbantartási költségek

kapcsolatfelvétel
  • Műszaki adatok
  • Jellemzők
  • Dokumentációk
  • Támogatás

Előnyök

4 szintű modularitás a maximális rugalmasságért

Moduláris kialakítása lehetővé teszi a rendszer egyszerű átméretezését, tápmodulok hozzáadását. A karbantartási műveletek elvégezhetők a rendszer kikapcsolása és a bypass vezetékre való váltás nélkül.

Folyamatos megtakarítás

Maximális hatékonyság minden üzemmódban: 97% dupla konverziós módban, a szabadalmaztatott Green Conversion technológiának köszönhetően, 97,5% aktív szűrési módban *, 98% ECO módban és 99,5% UHE módban *. Terhelésen alapuló modul leállítás a legnagyobb hatékonyság érdekében kis terhelés mellett.

(* érvényben lévő feltételek mellett)

Alacsony környezeti lábnyom

Az UPSaver® és az UPSaver® 3vo maximális hatékonysággal képes betáplálni bármilyen terhelést az egység teljesítménytényezőjéig, transzformátormentes kivitele pedig könnyebbé és kompaktabbá teszi a nagyobb környezeti fenntarthatóságot.

4 UPS egyben a maximális sokoldalúság érdekében

Az UPSaver® és az UPSaver® 3vo minden, a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság által osztályozott üzemmódban működtethető: kettős átalakítás (VFI), aktív szűrés (VI), ECO mód (VFD) és rendkívül nagy hatékonyság (VFD).

Alacsony karbantartási költség

A Green Battery Mangement - akkumulátorkezelés, és a Green Conversion technológia meghosszabítja az akkumulátor élettartamát, enyhítve az akkumulátor öregedésének fő okait. Az UHE üzemmód drámai módon meghosszabbítja az alkatrészek kopásának időtartamát.

Maximális biztonság

Az UPSaver® és az UPSaver® 3vo érzékelő áramkörrel és bemeneti leválasztó kapcsolókkal egyaránt hozzájárul a maximális biztonsághoz.


Jellemzők

A rendszer 200 kW egységmodulokon (UPSaver®) vagy 333 kW egységmodulokon (UPSaver® 3vo) és egy I / O modulon alapszik a kábelcsatlakozáshoz, a rendszer bypass-hoz és a felhasználói felülethez. Az egységmodulok eltávolítható almodulokkal rendelkeznek a könnyű karbantartás és az alacsony MTTR-érték elérése érdekében.
A konfigurációs lehetőségek között szerepel az N + R redundancia, az elosztott és a központosított statikus bypass.
Az I / O modult úgy tervezték, hogy lehetővé tegye az egységmodulok "hot"csatlakozását és leválasztását anélkül, hogy átkerülne a bypass vezetékre.
A felhasználók a 4 üzemmód bármelyikét beállíthatják, amely dinamikusan választja meg a legjobbat a hálózati feltételeknek megfelelően, hogy a kritikus terheléseket kiváló minőségű energiával biztosítsák a legnagyobb hatékonyság mellett.
Az egység bemeneti teljesítménytényezője, a bemeneti THDi <3%, a programozható lágyindítás és a visszatartás funkciók teszik az UPSaver® és UPSaver® 3vo készülékeket Genset baráttá.

Borri UPSaver 3vo Modular UPS 21MW-ig - dokumentáció

Termékismertető

Borri UPSaver 3vo Modular UPS 21MW-ig - támogatás

További információkért kérjük, keresssen bennünket a következő elérhetőségek egyikén:
BPS Kft.