Borri INGENIO MAX XT 900 kW- 2.1 MW UPS skálázható Hi-Power UPS

 A Borri INGENIO MAX XT egy konfigurálható, magas hatásfokot biztosító UPS rendszer, amely megbízható, minőségi, szünetmentes áramellátást tesz lehetővé minden kritikus alkalmazási területen.
A magas hatásfokú üzemmódok és az egyszerű, menetközben végezhető karbantartás a lehető legalacsonyabb tőkeberuházási és üzemeltetési költséget kínálja.
A rugalmas kialakításnak és pozicionálásnak köszönhetően a termék teljes mértékben hozzáigazítható létesítményéhez és vállalkozásához.

Alkalmazási területek

● Adatközpontok
● Folyamatos hűtés
● Hálózatok és telekommunikáció
● Nagy létesítmények
● Üzemkritikus alkalmazási területek

3-L zöld konverzió

Online, kétszeres konverziójú, feszültség-frekvencia független működés és akár 97%-os hatásfok elérése a 3-L Zöld konverziós technológiának köszönhetően. A rendszer egy olyan szabadalmaztatott vezérlő algoritmusra épül, amely az alrendszert kezelve növeli a hatékonyságot, csökkenti a veszteségeket és az alkatrészek igénybevételét, ami növeli a hatásfokot és fokozza a rendszerösszetevők megbízhatóságát. A Zöld Konverziós Akkumulátor Védelem emellett meghosszabbítja az akkumulátor várható élettartamát, így alacsonyabb teljes bekerülési költség (TCO) érhető el.

Akár 2,1 MW teljesítményig flexibilis és konfigurálható

Az INGENIO MAX XT különféle flexibilis üzemmódokban, például online kétszeres konverzióval vagy ECO üzemmódban is működtethető. A Borri INGENIO MAX XT Terhelés Alapú Leállítási algoritmust alkalmaz a maximális hatásfok elérése érdekében, online feszültség-frekvencia független üzemmódban alacsony terhelés esetén.
A rendszer akár 2,1 MW egységteljesítményig is konfigurálható, N+1, N+N és A+B redundáns kialakításokban, teljes értékű 250 kW vagy 300 kW MPM teljesítménymodulok használata esetén akár 40 °C környezeti hőmérsékletig, igazodva minden létesítményi igényhez. A 3-L zöld konverziós inverter technológia segítségével növelhető az UPS megbízhatóságát és rendelkezésre állását. A használat közbeni karbantarthatóságnak köszönhetően feszültség-frekvencia független működés esetén is végezhetők szervizműveletek. A rugalmas elrendezési lehetőségek segítségével szabadon pozícionálhatók az egységek, így hozzáigazíthatók bármilyen üzemi helyiséghez. A cserélhető porszűrők teljes védelmet tesznek lehetővé poros környezetben is.
A rendszer különböző energiatárolási megoldásokkal használható, ólomsavas és Li-ion akkumulátorokat is beleértve. A központi színes érintőképernyős kijelzőről minden felhasználói adat és előzmény megtekinthető egy helyen.

Kisebb teljes bekerülési költség

A Borri INGENIO MAX XT különféle konfigurálható rendszereket kínál a 900 kW és 2,1 MW közötti tartományban, amelyek rugalmas funkcióiknak és bővítményeiknek köszönhetően könnyen hozzáigazíthatók a legkülönbözőbb igényekhez.
A Borri szabadalmaztatott 3-L Zöld konverziós kialakítása magas teljesítménysűrűséget biztosít minimális helyen, hogy a felhasználók maximalizálni tudják az adatközpontjaikban elhelyezett rackjeik és szervereik számát.

Kiemelt tulajdonságok

● 250 kW-os és 300 kW-os modulok.
● Menetközben is konfigurálható (*) akár 2,1 MW-ig.
● A konfigurálható belső redundancia hibatűrő kialakítást tesz lehetővé (N+1 vagy N+N).
● Egy 125% folyamatos készenlétet nyújtó statikus kapcsoló jelentős túlterhelhetőséget biztosít.
● A menetközben karbantartható (feszültség-frekvencia független) modulokkal csökkent-hető az átlagos javítási idő, és kiküszöbölhető a rendszer állásideje.
● Automatikus akkumulátor teszt funkció.
● Kompakt terület-használat.
● 3-L szabadalmaztatott Zöld Konverziós Technológia.
● Maximum 97% feszültség-frekvencia független hatásfok, még alacsony teljesítmény esetén is.
● ECO üzemmód, akár 99%-os hatásfokkal is.
● Alacsony zajszint.
● Rendszertervezési rugalmasság.
● Teljeskörű telepítési rugalmasság.
● A lehető legalacsonyabb teljes bekerülési költség
*opcionális

kapcsolatfelvétel
  • Műszaki adatok
  • Jellemzők
  • Dokumentációk
  • Támogatás

 


Jellemzők

Rugalmas kialakítás
● Széles bemeneti feszültség ablak és frekvencia tartományok.
● Aggregátorbarát kialakítás, az adaptív lágy indítási funkcióknak köszönhetően.
● Beépített 2N és N+1 párhuzamosítási lehetőség.
● Visszatáplálás védelem a testi épség megóvásához és megfelelőség biztosításához.
● Hálózati áram teljeskörű teljesítménytényező- harmonikus- és zajszűrése.
● Csúcskiegyenlítési szolgáltatások.
● Lítium akkumulátoros kompatibilitás.

Integrált infrastruktúra
● Kompakt terület-használat.
● Egymás hátlapjához vagy falhoz tolt telepítés, szabad tér igénye nélkül a készülék mögött.
● Nincs teljesítménycsökkenés akár még 40 °C esetén sem.
● Alacsony zajszint.
● Cserélhető porszűrő poros környezetekben való alkalmazáshoz.
● Opcionális programozható relék.
● Felső és alsó kábelbemenet.
● Teljesítménynövelési lehetőség nagyobb kapacitás vagy redundancia érdekében.
● Külső szinkronizációs doboz 2N, 2/3 vagy 3/ 4 rendszerek támogatásához.
● Menetközben konfigurálható feszültség-frekvencia független opció.
● Magasfokú szelektivitási teljesítményt nyújtó beépített központi statikus bypass.
● Központi vagy moduláris akkumulátor
bármilyen áthidalási idő követelménynek megfelelve.
*opcionális

Borri INGENIO MAX XT 900 kW- 2.1 MW UPS skálázható Hi-Power UPS - dokumentáció

Termékismertető

Borri INGENIO MAX XT 900 kW- 2.1 MW UPS skálázható Hi-Power UPS - támogatás

További információkért kérjük, keresssen bennünket a következő elérhetőségek egyikén:
BPS Kft.


Szervizelés

A Borri prioritásait már a projektkövetelmények korai felmérésekor az ügyfelek elvárásai határozzák meg világszerte végzett üzembe helyezései és szervizműveletei tekintetében egyaránt. Nemzetközi szinten több ezer rendszert telepítettünk és tartunk karban sikeresen, magasan képzett szakértői csapatunk, minősített technikusaink és mérnökeink folyamatos támogatását igénybe véve.
A Borri képzési központjának professzionális kialakításától kezdve, a helyszíni kiszállásokat végző oktatói és szervizmérnöki csoport maximális rendelkezésre állásáig minden tevékenységünkkel azt szolgáljuk, hogy mindig személyre szabott képzéseket tudjunk nyújtani, legyen szó akár a Borri központjában, akár helyszínen tartott oktatásokról. Biztos lehet benne, hogy a lehető legmagasabb színvonalú támogatást fogja kapni a Borritól, bárhol is legyen a világban.

Tervezés, telepítés, üzembe helyezés
A Borri, projektjének minden egyes lépésénél az Ön segítségére lesz.
K+F csapatunk a modern rendszerkövetelmények széles tárházának megfelelő megoldásokat képes kifejleszteni, az igények kiértékelése alapján.

Karbantartás
A megelőző karbantartás szünetmentes működést és optimális rendszer hatásfokot biztosít.

Analitikai tesztek
Borri különféle analitikai tesztek elvégzésével garantálja a magasabb hatásfokot és rendszerei folyamatos működését.

Akkumulátor tesztek
Az akkumulátorok korlátozott élettartammal rendelkeznek, és megfelelő karbantartásuk rendkívül fontos az UPS magas hatásfokának biztosításához, illetve az esetleges meghibásodások elkerüléséhez. A Borri minőségi és nagy teljesítményű akkumulátorokat kínál a zavartalan működés eléréséhez.

Javítás és tartalék alkatrészek
A Borri által biztosított minden tartalék alkatrész eredeti, bevizsgált és garantáltan kompatibilis minden Borri megoldással.

Oktatás
A Borri 3 szintű szervizképzést kínál viszonteladói és ügyfelei számára. A kurzusok a Borri oktatási központjaiban vagy az ügyfélnél a helyszínen is elvégezhetők.

Távfelügyelet
A Borri Guardian Net hálózat távoli diagnosztikával és UPS rendszere, illetve perifériái megelőző ellenőrzésével javítja az üzletmenet folytonosságát, megelőzve, hogy az előre nem látható rendellenességek meghibásodásokat okozzanak.
Kritikus paraméterek bármilyen jellegű eltéréseinek korai felismerése és a riasztásokra adott gyors reakció következtében hosszabb üzemidő és jobb üzemi hatásfok érhető el.
A berendezések megfelelő állapotának valós idejű ellenőrzése és az időszaki jelentések maximális kényelmet és páratlan támogatási élményt biztosítanak.

Hosszabb üzemidő
A Borri karbantartási szerződése keretében a Guardian Net segítségével szervizmunkatársaink a paraméterek felügyeletével könnyedén gondoskodhatnak rendszeréről, és gyorsan reagálhatnak a rendellenességekre.

Üzletmenet folyamatosságának növelése
A Guardian Net lehetővé teszi rendszere folyamatos felügyeletét, teljes körű tájékoztatást nyújt az üzemi paraméterekről, illetve műszaki javaslatokat, valamint a Borri szervizközpontja által készített jelentéseket jelenít meg, ezzel is növelve rendszere minőségét és megbízhatóságát.

A teljes bekerülési költség csökkentése
A Guardian Net egy helyszínen telepített, 24 órás támogatást nyújtó, virtuális szervizasszisztens, amely felügyeli az összes fontos rendszer paramétert, maximális rendszerteljesítményt biztosít, csökkenti a helyszíni karbantartási igényeket és minimálisra csökkenti a teljes bekerülési költséget kritikus berendezése élettartamának megnövelésével